Coronavirus

Bezoekers en leveranciers

 

Waar moet u als leverancier of bezoeker van Avans rekening mee houden? Lees meer in de veelgestelde vragen en antwoorden, onderverdeeld in de categorieën: 

PREVENTIE
1. Ik ben recent op een Avanslocatie geweest en heb (mogelijk) het coronavirus. Waar bij Avans kan ik dit melden?
2. Ik ben, of een van mijn medewerkers is, besmet met het coronavirus. Moet ik dit melden bij Avans?

DIENSTVERLENING
3. Wij zijn een leverancier van Avans. Welke gevolgen hebben de maatregelen voor onze werkzaamheden en dienstverlening bij of voor Avans?
4. Gaan sollicitatiegesprekken door?

PREVENTIE

1. Ik ben recent op een Avanslocatie geweest en heb (mogelijk) het coronavirus. Waar bij Avans kan ik dit melden?

Als de GGD bij u het coronavirus heeft vastgesteld en u bent op een Avanslocatie geweest, horen we dat graag zo snel mogelijk. Stuur dan een e-mail naar veiligheid@avans.nl.

2. Ik ben, of een van mijn medewerkers is, besmet met het coronavirus. Moet ik dit melden bij Avans?  

Als bij u, of bij een van uw medewerkers die in ons gebouw is geweest, het coronavirus wordt geconstateerd, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk. U kunt dit melden via veiligheid@avans.nl.

DIENSTVERLENING

3. Wij zijn een leverancier van Avans. Welke gevolgen hebben de maatregelen voor onze werkzaamheden en dienstverlening bij of voor Avans?

Tot en met 1 juni houden we per Avansstad 1 gebouw open voor een beperkt aantal medewerkers: Hogeschoollaan in Breda, Onderwijsboulevard in ’s-Hertogenbosch, Professor Cobbenhagenlaan in Tilburg en Mill Hillplein in Roosendaal. Deze gebouwen zijn open op werkdagen van 10.00 en 14.00 uur.
Welke gevolgen dit heeft voor u als leverancier van Avans, bespreekt u met uw contractmanager bij Avans. Ook voor vragen kunt u bij uw contractmanager terecht. Of mail naar Team Veiligheid via veiligheid@avans.nl.   

4. Gaan sollicitatiegesprekken door?

Sollicitatiegesprekken kunnen doorgaan. Deze houden we zoveel mogelijk digitaal. Als dat niet mogelijk blijkt te zijn, dan organiseren we de gesprekken tussen 10.00-14.00 uur in één van de geopende Avansgebouwen.
Wij vragen u wel om te letten op de hygiënemaatregelen:

  • schud geen handen
  • was uw handen regelmatig
  • nies of hoest in uw elleboog
  • houd zoveel mogelijk afstand van elkaar: 1,5 meter
  • probeer rechtstreeks contact met een ander te vermijden
  • gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna direct weg

Heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, dan vragen wij u om dit direct kenbaar te maken en niet naar Avans te komen. Plan dan een nieuwe datum voor het sollicitatiegesprek.


Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Mail naar Team Veiligheid. Als u een leverancier bent van Avans, neem dan contact op met uw contractmanager bij Avans. 

Laatst bijgewerkt op 3 april 2020.