Coronavirus

print

Nieuwe studenten

Ga je of wil je na de zomer studeren bij Avans? Waar moet je als studiekiezer allemaal rekening mee houden nu het coronavirus ons genoodzaakt heeft maatregelen te nemen? Lees meer in de veelgestelde vragen en antwoorden, onderverdeeld in de volgende categorieën:

STARTEN BIJ AVANS
1. Ik start na de zomer bij Avans. Waar vind ik meer informatie?

PROEFSTUDEREN EN MEELOPEN
2. Kan ik nog deelnemen aan een proefstudeerdag of meeloopdag?  
3. Ik wil graag alvast de sfeer proeven bij Avans. Hoe kan ik dit doen?

STARTEN BIJ AVANS

1. Ik start binnenkort bij Avans. Waar vind ik meer informatie?

Avans doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw start goed en vlot verloopt. 
Op onze website vind je alle informatie voor nieuwe studenten bij elkaar. Ga naar avans.nl/studeren/.

PROEFSTUDEREN EN MEELOPEN

2. Kan ik nog deelnemen aan een proefstudeerdag of meeloopdag?  

Ja, dat kan. Alle meeloop- en proefstudeerdagen vinden digitaal plaats. Heb je je al aangemeld? Dan neemt de contactpersoon van de betreffende opleiding contact met je op.

Meer informatie over en aanmelden voor proefstudeerdagen vind je op: www.avans.nl/opleidingen/proefstuderen. Heb je interesse in een meeloopdag? Kijk dan bij de opleiding(en) van jouw keuze voor de mogelijkheden.


3. Ik  wil toch graag alvast de sfeer proeven bij Avans. Hoe kan ik dit doen? 

Je kunt helaas nog niet in onze gebouwen langskomen om de sfeer te proeven. Op 20 april staat wel een online Open avond gepland voor de associate degrees en op 21 en 22 april voor deeltijd. Alle opleidingen verzorgen op verschillende momenten een presentatie. Ook zijn er diverse sessies waarin docenten en studenten je meer vertellen over hoe het is om bij Avans te studeren. Ze gaan met je in gesprek en jij kunt meteen al je vragen stellen. 

Meld je aan. Daarna krijg je vanzelf bericht als het programma definitief is en je de voorlichtingen kunt kiezen waaraan jij wilt deelnemen. 

Op ons Youtube-kanaal vind je allerlei video’s over onze opleidingen en maak je kennis met studenten en docenten. Het helpt je om een beeld te krijgen van de sfeer bij Avans. We hopen je snel weer te kunnen ontmoeten in onze gebouwen. Informatie over alle opleidingen van Avans vind je op de overzichtspagina van de opleidingen.

Laatst bijgewerkt op 15 april 2021.