Aangescherpte richtlijn coronavirus RIVM voor Noord-Brabant

7 maart 2020 door @avans

Het RIVM heeft vrijdagavond voor de provincie Noord-Brabant de richtlijnen aangescherpt.

Aan alle mensen woonachtig in Noord-Brabant wordt gevraagd bij verkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven. De richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de GGD met betrekking tot het coronavirus zijn voor Avans leidend.

Het aangescherpte advies heeft mogelijk consequenties voor Avans Hogeschool. Op dit moment wordt uitgezocht wat de precieze impact gaat zijn voor studenten en medewerkers. Vooralsnog zijn de locaties op maandag gewoon open en gaan het onderwijs en geplande evenementen gewoon door. We houden jullie over de ontwikkelingen op de hoogte via de gebruikelijke kanalen. En kijk op coronavirus.avans.nl voor regelmatige updates.

Laatst bijgewerkt op 8 maart 2020.