Coronavirus

print

Catering bij Avans blijft grotendeels open

14 oktober 2020

De meeste kantines bij Avans blijven open. In de persconferentie van afgelopen dinsdag werd verteld dat de horeca voorlopig de deuren moet sluiten. Dit geldt niet voor catering bij bedrijven en scholen, omdat dit gezien wordt als besloten, dus niet toegankelijk voor mensen van buiten.

De meeste overige horecapunten in de Avansgebouwen blijven ook open. Soms gecombineerd, waarbij je een Starbucks-koffie kunt halen in het naastgelegen grand café. Ook blijft het mogelijk om eten of drinken te bestellen vanuit het leslokaal. 

Het enige verschil na de persconferentie is het dragen van mondkapjes. Er geldt een dringend advies om in de Avansgebouwen een mondkapje te dragen. Dat wordt op korte termijn een verplichting. 
Eten of drinken in een Avansgebouw mag, maar alleen zittend in een leslokaal, werkruimte of in de kantine. Je mondkapje mag dan af. Zorg wel dat je 1,5 meter afstand houdt tot elkaar. De zitgedeelten bij de kantines zijn coronaproof ingericht.

Aangepaste openingstijden catering

Vanwege het lage bezoekersaantal waren op een aantal locaties al eerder de openingstijden van de catering aangepast. Zo is de catering op locaties Stationsplein en de Bijster nog steeds gesloten. Op iAvans vind je de actuele openingstijden van de catering.
 

Laatst bijgewerkt op 16 oktober 2020.