Coronaregels in studentenhuizen

16 oktober 2020 door Coronavirus

Weet jij wat je moet doen als je klachten hebt die passen bij het coronavirus? Of als een huisgenoot positief getest is op Corona?

Samen met studenten zijn er speciale posters en deurhangers gemaakt om op te hangen in je studentenhuis. Help je mee de verspreiding tegen te gaan? Haal zo’n poster op bij Avans, hang hem op en volg de richtlijnen.

Ophalen kan vanaf maandag 19 oktober bij de recepties van de Hogeschoollaan in Breda, de Cobbenhagenlaan in Tilburg, de Onderwijsboulevard in ’s-Hertogenbosch en het Mill Hillplein in Roosendaal. Downloaden en zelf printen kan ook. Print the English version.
Check op de website coronavirus.avans.nl wat je doet bij klachten.

Dit is een gezamenlijke actie van BUAS, Fontys, HAS, Tilburg University, TU/e en Avans Hogeschool.

Laatst bijgewerkt op 16 oktober 2020.