Coronavirus

print

Mogelijkheid oppas of thuisonderwijs begeleiding is verlengd tot en met 9 januari

15 december 2021 door Coronavirus

Het kabinet heeft besloten basisscholen een week eerder, de week van 20-24 december, te sluiten voor de kerst. Kinderen zijn hierdoor een week eerder vrij of krijgen online les. Het kan voor Avansmedewerkers met kinderen een hele uitdaging zijn om zorg, eventueel thuisonderwijs en Avanswerk te combineren. Avans Hogeschool wil deze medewerkers helpen door, net als in de eerste helft van 2021, ondersteuning van een student aan te bieden bij de opvang en/of het thuisonderwijs van hun kinderen in deze week. Voor de studenten is dit een tijdelijke bijbaan op uitzendbasis.   

Wie kan hier gebruik van maken? 

De ondersteuning is bedoeld voor alle Avansdocenten en voor niet-docenten die op locatie moeten werken, en kinderen in de basisschoolleeftijd hebben. Niet-docenten hebben toestemming nodig van een leidinggevende voordat er een aanvraag gedaan wordt.  

  • De kosten worden betaald door Avans; 
  • Het betreft hier niet-gekwalificeerde zorg- en schoolwerkondersteuning; 
  • Het aantal dagdelen bepaal je zelf en is op basis van beschikbaarheid van studenten voor maximaal 24 uur per week; 
  • Je kunt ondersteuning aanvragen op dagen en uren dat je voor Avans werkt; 
  • Het is alleen bedoeld voor je eigen kinderen, er kunnen geen extra kinderen aansluiten. 

Aanmelden 

Is bovenstaande mogelijkheid voor jou dé oplossing om de komende week met meer rust en minder spanning je werk te kunnen voortzetten? Meld je dan aan via deze link. Uitzendbureau Driessen neemt dan contact met je op over de invulling van jouw aanvraag. 

Coronarichtlijnen 

Om deze ondersteuning veilig te laten verlopen is het uiteraard van groot belang dat zowel de Avansmedewerker als de -student zich aan de coronarichtlijnen houden. Die verantwoordelijkheid ligt bij jullie samen. 

Vragen? 

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie bekijk dan deze Q&A. Staat jouw vraag hier niet bij, stuur dan een e-mail naar avans@driessen.nl.  

 

Laatst bijgewerkt op 20 december 2021.