Uitzending gemist Avans Live: Over invloed van de coronacrisis op studie en werk

8 juni 2020 door @avans

De live-uitzending Avans Live donderdag 4 juni over de invloed van de coronacrisis op studie en werk was een succes. Natuurlijk was het niet voor iedereen mogelijk om de live-uitzending te volgen. Gewoon omdat je een tentamen moest maken of omdat je aan het werk was. Geen probleem. De opname van de uitzending is hieronder terug te zien. Ook kun je nog steeds een vraag stellen aan Avans via avanslive@avans.nl.

Het doel om studenten en medewerkers van Avans de mogelijkheid te bieden live hun vragen te stellen is gezien de vele reacties ruimschoots behaald. Studenten en docenten maakten gretig gebruik van de gelegenheid. Het panel aan tafel, bestaande uit het College van Bestuur en uit experts van het crisisteam, kreeg allerlei vragen op zich afgevuurd. Een belangrijk signaal waardoor meer tijd is genomen om zoveel mogelijk onderwerpen te bespreken. De uitzending duurt dan ook wat langer dan gepland.

Het programma is opgedeeld in 3 hoofdthema’s. Met de tijdscodes hieronder kun je gericht per thema terugkijken.

1. Studeren en werken op afstand  (0:24.58)
  2. Veiligheid en welzijn (0:44.45)
  3. Start studiejaar  (1:04.57)

Is jouw vraag tijdens de uitzending niet beantwoord? Dan krijg je nog een reactie per e-mail.

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2020.