Coronavirus

print

Update 13 maart: digitaal onderwijs vanaf 16 maart

13 maart 2020

Het onderwijs dat normaal gesproken bij Avans Hogeschool zou plaatsvinden, wordt vanaf maandag 16 maart zoveel mogelijk digitaal aangeboden. Alle gebouwen zijn gesloten voor studenten en medewerkers. Studenten horen van hun opleiding hoe het onderwijs eruit gaat zien. 

Studenteninformatiebalie en decanaat

De studenteninformatiebalie is telefonisch en via WhatsApp bereikbaar, maar niet fysiek in een Avansgebouw. Het decanaat is telefonisch bereikbaar en voert gesprekken bij voorkeur digitaal en anders op afspraak in 1 van de geopende Avansgebouwen.

Per Avansstad 1 gebouw open

Alle gebouwen zijn gesloten voor studenten en medewerkers. Alleen voor medewerkers die support nodig hebben om hun onderwijs te digitaliseren zijn de volgende Avansgebouwen toegankelijk: Hogeschoollaan in Breda, Onderwijsboulevard in ’s-Hertogenbosch, Cobbenhagenlaan in Tilburg en Mill-Hillplein in Roosendaal. Tot en met 31 maart zijn deze gebouwen geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 en 17.00 uur. 

Digitaliseren

Docenten bereiden zich momenteel voor op het digitaal aanbieden van hun lessen. Zij kunnen hierbij hulp vragen aan de ICTO-coaches. Deze kunnen hun begeleiding digitaal aanbieden, maar ook op 1 van de bovengenoemde locaties kunnen medewerkers met vragen terecht bij de ICT-supportdesk. Daar zijn ook middelen beschikbaar om digitaal onderwijs mogelijk te maken, zoals headsets. Lees het handige magazine voor docenten.

Onderwijsdag

De onderwijsdag van donderdag 2 april is afgelast.

Laatst bijgewerkt op 13 maart 2020.