Update 16 december: studeren en werken op locatie, boeken lenen en ICT-support

16 december 2020

Toetsen op externe locaties

De toetsen die in januari zijn gepland in de Brabanthallen en Breepark kunnen daar volgens het rooster worden afgenomen. Deze bevestiging hebben we nu ook ontvangen van beide evenementenlocaties. Het toetsrooster blijft dus ongewijzigd.

Studeren en werken op locatie

Studenten die vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden thuis niet in de gelegenheid zijn om goed te kunnen studeren kunnen terecht bij Avans. Zij bespreken dit met hun contactpersoon van de opleiding, studieloopbaanbegeleider of studentendecaan. Voor deze studenten is gelegenheid om in Xplora te studeren. De studieloopbaanbegeleider of decaan stuurt hiertoe een email naar locatiebeheer van de betreffende locatie (en CC naar de student).

Ook medewerkers voor wie het onmogelijk is om thuis te werken, kunnen in overleg met hun directie op een Avanslocatie werken. De directie stuurt hiertoe een email naar locatiebeheer van de betreffende locatie (en CC naar de medewerker).

Hieronder lees je welke gebouwen hiervoor zijn geopend en de bijbehorende emailadressen.

Opening gebouwen

In week 52 en 53 (21 december t/m 3 januari) zijn alle Avansgebouwen gesloten.
Vanaf maandag 4 januari zijn een aantal gebouwen weer open voor toetsen, praktijkonderwijs en studenten en medewerkers die thuis niet kunnen studeren/werken. Informatie over welke gebouwen dat precies zijn (voor bijvoorbeeld praktijkonderwijs) volgt zo spoedig mogelijk.

Onderstaande locaties zijn vanaf 4 januari in ieder geval open voor medewerkers en studenten die niet thuis kunnen werken of studeren (zoals hierboven aangegeven):

Maandag t/m vrijdag

Van – tot

Emailadres

Onderwijsboulevard 215, ‘s-Hertogenbosch

gebouwbeheerowb215.dif@avans.nl

Prof. Cobbenhagenlaan, Tilburg

facilitairteam.dif.tilburg@avans.nl

Hogeschoollaan, Breda

gebouwbeheerhsl.dif@avans.nl

Mill Hillplein, Roosendaal

gebouwbeheer@ad-academie.nl

ICT-ondersteuning

Studenten en medewerkers die ICT-ondersteuning nodig hebben kunnen vanaf 4 januari een afspraak maken op één van bovenstaande locaties via dit formulier: https://outlook.office365.com/owa/calendar/AvansHogeschool1683155@avans.onmicrosoft.com/bookings/

Boeken lenen

Studenten kunnen nog steeds boeken lenen bij Xplora. Dit kan door een email te sturen naar xplora@avans.nl waarin je aangeeft welke boeken je wilt lenen. Medewerkers van Xplora leggen de boeken klaar bij het facilitair team en zodra dat is gebeurd ontvang je hierover een email.

Laatst bijgewerkt op 16 december 2020.