Update 26 november: geen nieuwe maatregelen voor hoger onderwijs

26 november 2021 door Coronavirus

In de coronapersconferentie zijn vanavond geen nieuwe coronamaatregelen aangekondigd voor het hoger onderwijs. Ook na 17.00 uur kan ons onderwijs doorgaan. Daarnaast is het onderwijs uitgezonderd van het binnenlands negatieve reisadvies.

Voor andere sectoren gaan wel strengere maatregelen gelden, omdat het aantal coronabesmettingen te hard blijft stijgen. Van goed nieuws kunnen we dus niet spreken, maar we zijn natuurlijk wel blij dat het onderwijs op locatie kan doorgaan.

Volg richtlijnen

Vanzelfsprekend blijft het belangrijk om de richtlijnen te volgen.

• Draag een mondkapje als je je verplaatst in onze gebouwen.
  • Hou afstand tot elkaar wanneer dat kan.
  • Was je handen regelmatig.
  • Schud geen handen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD.
  • Doe twee keer per week een zelftest voordat je naar school komt.
  • Werk thuis, tenzij het niet anders kan. We roepen op om het thuiswerken bespreekbaar te maken. Als leidinggevende, en met collega’s onderling. Maak goede afspraken en kom alleen naar school als het echt niet anders kan. Docenten die zijn ingepland voor fysieke contactmomenten met studenten, en collega’s met locatie gebonden functies, werken wel op locatie.
Laatst bijgewerkt op 29 november 2021.