Coronavirus

print

Update 5 oktober: Open dag zonder coronatoegangsbewijs

7 oktober 2021

Open dag op locatie

Door de landelijke versoepelingen van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om studiekiezers op locatie kennis te laten maken met Avans. De eerstvolgende Open dag is op zaterdag 13 november op onze locaties in Breda, ’s Hertogenbosch en Tilburg. In de week die voorafgaat aan de Open dag zijn er al online opleidingspresentaties. 

De studiekiezer en begeleider hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om de Open dag te bezoeken. We nemen wel andere maatregelen om de Open dag zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo melden studiekiezers zich van te voren aan en werken we met tijdvakken en kleine groepen. Studiekiezers nemen maximaal 1 begeleider mee. Zo voorkomen we piekdrukte en spreiden we mensen over de gebouwen. 

Andere evenementen

Ook voor andere onderwijs-gerelateerde activiteiten is het geen vereiste om een coronacheck te organiseren. Het is vanaf periode 2 weer mogelijk om onderwijs-gerelateerde activiteiten te organiseren in Avansgebouwen, waarbij deelnemers (ook relaties buiten Avans) geen coronatoegangsbewijs nodig hebben. Uiteraard mag het andere onderwijs daarvan geen hinder ondervinden en zijn goede afspraken nodig om de activiteiten veilig te laten verlopen. 
 

Laatst bijgewerkt op 7 oktober 2021.