Coronavirus

print

Update 9 september: Prikbus bij Avans

9 september 2021 door Coronavirus

Buitenlandse studiereizen

In het begin van de pandemie is besloten dat studiereizen niet waren toegestaan. Dit is vanaf heden weer toegestaan, mits de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken worden opgevolgd. Dus afreizen kan alleen naar landen met een groene of gele code en het is belangrijk om daarbij de lokale wet- en regelgeving te volgen. Het financiële risico van studiereizen (bijvoorbeeld wanneer een kleurcode wijzigt en de reis moet worden geannuleerd) ligt bij de opleiding die de reis organiseert en de deelnemers. 

Acteurs ingezet

Hebben jullie het al gezien? Op diverse Avans-locaties lopen op verschillende data acteurs rond om het zelftesten en vaccineren op een leuke manier onder de aandacht te brengen. 

Vaccineren zonder afspraak

Iedereen lijkt al aardig te wennen aan de nieuwe situatie, waarin we weer op locatie lessen kunnen volgen, zonder 1,5 meter afstand te hoeven houden. We kunnen weer op school rondlopen, fysieke lessen volgen en elkaar ontmoeten. Om dit op een veilige manier te blijven doen, willen we alle studenten en medewerkers motiveren om zichzelf te laten vaccineren als ze dat nog niet gedaan hebben. Het coronavirus is nog niet verdwenen en we willen de Avans-locaties graag open houden. Vaccineren was nog nooit zo gemakkelijk. Lees verder hoe je zonder afspraak je prik kunt halen

Coronavrij blijven met mondkapje en zelftesten

Bescherm jezelf en je omgeving en zorg dat het onderwijs op locatie mag blijven. Draag daarom een mondkapje als je je beweegt door de Avansgebouwen.  Doe 2 x per week een zelftest voordat je naar school gaat. Bestel gratis zelftesten via zelftestonderwijs.nl, dit kan nog tot 1 november. Heb je nog geen zelftest gedaan? Doe dat dan alsnog in een zelftestruimte bij Avans.  

Laatst bijgewerkt op 9 september 2021.